مهندس.محمدمهدی.محمدی

آیین جشن غدیر در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
آیین جشن غدیر با حضور کارکنان و مدیران در سالن اجتماعات شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هنر توان و مهارت خلق زیبایی است
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هنر توان و مهارت خلق زیبایی است و با آفرینندگی و خلاقیت ارتباط مستقیم دارد.

اولین نشست تشکل‌های فرهنگی دانشگاه در سال ۹۶ برگزار شد
اولین نشست نمایندگان تشکل‌ها و واحدهای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال 96 با حضور معاون دانشجویی فرهنگی برگزار شد.

پیاده‌روی همگانی کارکنان و دانشجویان دانشگاه به مناسبت روز بوشهر
سومین همایش پیاده‌روی همگانی کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت ۱۸ اسفندماه روز بوشهر امروز چهارشنبه برگزار شد.

شورای اطلاع‌رسانی و کانون خبر معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تشکیل شد
شورای اطلاع‌رسانی و کانون خبر معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر باهدف سیاست‌گذاری، تبیین خط‌مشی و گردش اطلاعات در این حوزه تشکیل شد.

تجلیل به مناسبت روز پرستار صورت گرفت: تجلیل دانشجویان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پرستاران
جمعی از دانشجویان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور در بیمارستان فوق تخصصی قلب، از پرستاران این بیمارستان با اهدای شاخه گل و لوح تقدیر تجلیل کردند.

نشست مجمع قرآنیان دانشگاه علوم بوشهر برگزار شد
سومین نشست مجمع قرآنیان دانشگاه با حضور فعالان قرآنی در دفتر معاونت دانشجویی، فرهنگی تشکیل شد.

7 دی 1395
اولین نشست هم‌اندیشی تشکل‌ها و کانون های فرهنگی، هنری دانشگاه های بوشهر برگزار شد
اولین نشست هم‌اندیشی تشکل‌ها و کانون‌های فرهنگی هنری دانشگاه‌‌های بوشهر با حضور معاونین فرهنگی این دانشگاه‌‌ها در سالن فردوسی دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

نشست تبیین هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت با حضور هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
نشست تبیین هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت با حضور هیات رییسه دانشگاه سه‌شنبه در سالن ابن‌سینا برگزار شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دانشجو سرمایه انسانی، معنوی و آینده‌ساز کشور است
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: دانشجویان همواره سرمایه‌های انسانی، معنوی و آینده‌ساز کشور هستند که در دانشگاه به تمرین آینده سازی می‌پردازند.