معاون.فرماندار

پرسنل فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ شهرستان عسلویه تجلیل شدند/ گزارش تصویری
در آیینی به مناسبت روز اورژانس، پرسنل فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ شهرستان عسلویه تجلیل شدند.

نایب‌قهرمانی تیم فوتسال شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان در مسابقات هفته دولت
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان تیم فوتسال شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان در مسابقات هفته دولت این شهرستان به مقام نایب‌قهرمانی رسید.

معاون سیاسی فرماندار شهرستان کنگان: سلامت مردم از مهم‌ترین مقوله‌های موردتوجه شورای سلامت شهرستان است
معاون سیاسی فرماندار شهرستان کنگان گفت: سلامت مردم از مهم‌ترین مقوله‌های موردتوجه شورای سلامت شهرستان است.

معاون سیاسی فرماندار شهرستان کنگان: بنیانگذاران سلامت اجتماعی جامعه بهورزان هستند
معاون سیاسی فرماندار شهرستان کنگان در آیین تجلیل از بهورزان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: بهورزان به عنوان بنیانگذاران سلامت اجتماعی جامعه تضمین‌گر سلامتی مردم در اولین سطح ارایه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی به مردم هستند.

8 امرداد 1396
معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان کنگان: کلینیک تخصصی کوثر کنگان موجب رضایتمندی مردم شده است
معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان کنگان گفت: کلینیک تخصصی کوثر کنگان در راستای سیاست وزارت بهداشت برای ارایه خدمات بهینه درمانی به مردم شهرستان کنگان راه‌اندازی شده و موجب رضایتمندی مردم را فراهم کرده است.

27 تير 1396
معاون فرماندار گناوه: همه نهادها در توسعه سلامت شهرستان گناوه مشارکت کنند
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری گناوه گفت: همه نهادها در توسعه سلامت شهرستان گناوه مشارکت کنند.

27 تير 1396
معاون عمرانی فرماندار بوشهر: رفع معضلات سایت دفن پسماند شهر بوشهر نیازمند همکاری تمام دستگاه‌ها است
معاون عمرانی فرماندار بوشهر گفت: همکاری تمام دستگاه‌ها برای رفع معضلات سایت دفن پسماند شهر بوشهر ضروری است.

معاون فرماندار کنگان: مقابله باعرضه قلیان در سفره‌خانه‌ها و پارک‌های کنگان ضروری است
معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار شهرستان کنگان گفت: مقابله باعرضه قلیان در سفره‌خانه‌ها و پارک‌های کنگان ضروری است.

به مناسبت هفته سلامت؛ جشنواره غذای سالم در شهرستان عسلویه برگزار شد
به مناسبت هفته سلامت جشنواره غذای سالم در بندر نخل تقی عسلویه و با مشارکت شهرداری این شهر برگزار شد.

آغاز عملیات اجرایی دو خانه بهداشت در شهرستان جم
عملیات اجرایی خانه‌های بهداشت روستای حسین‌آباد و بهرام باغ در شهرستان جم آغاز شد.

معاون فرماندار عسلویه: شرکت‌های نفتی توجه ویژه‌ای به‌سلامت مردم عسلویه داشته باشند
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار عسلویه گفت: شرکت‌های نفتی توجه ویژه‌ای به‌سلامت مردم شهرستان عسلویه داشته باشند.

معاون فرمانداری تنگستان: ساماندهی محل‌های دفن پسماندهای شهری و روستایی تنگستان ضروری است
معاون سیاسی امنیتی فرمانداری تنگستان بر لزوم ساماندهی محل‌های دفن پسماندهای شهری و روستایی تنگستان تأکید کرد.

معاون فرماندار عسلویه: کشتارگاه‌های شهرستان عسلویه ساماندهی و مناسب‌سازی شوند
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار عسلویه گفت: کشتارگاه‌های شهرستان عسلویه ساماندهی و مناسب‌سازی شوند.

همزمان با میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) صورت گرفت: برگزاری آیین گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران شهرستان دشتی
همزمان با خجسته میلاد باسعادت حضرت زینب کبری سلام‌الله علیها و روز پرستار، آیین گرامیداشت این روز و تجلیل از پرستاران شهرستان دشتی برگزار شد.

6 آبان 1395
برای ارتقای سطح بهداشت و سلامت شهروندان باید آموزش و اطلاع‌رسانی موردتوجه قرار گیرد
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان کنگان گفت: برای ارتقای سطح بهداشت و سلامت شهروندان در کنار اقدامات عملی باید آموزش و اطلاع‌رسانی نیز موردتوجه قرار گیرد.

19 مهر 1395
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان دشتی: با موارد تهدیدکننده سلامت مردم برخورد قانونی صورت گیرد
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان دشتی گفت: بااحساس مسوولیت و وسواس، با موارد تهدیدکننده سلامت مردم برخورد قانونی صورت گیرد.

25 امرداد 1395
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دشتی: با تهدیدکنندگان سلامت مردم برخورد قانونی صورت گیرد
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان دشتی گفت: باید با تهدیدکنندگان سلامت مردم برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

23 امرداد 1395
افتتاح نمایشگاه سیار به مناسبت هفته شیر مادر در شهرستان دیلم
نمایشگاه سیار به مناسبت هفته شیر مادر با حضور معاون سیاسی فرماندار در شهرستان دیلم افتتاح شد.

قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تخصص، تعهد و خدمت خالصانه تنها ملاک انتصاب‌های مدیریتی حوزه سلامت استان است
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در اولین نشست شورای سلامت شهرستان دشتستان در سال جدید گفت: حوزه سلامت حوزه‌ای مقدس است که تغییرات مدیریتی آن با حساسیت و دقت لازم صورت می‌گیرد و انتصابات مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ...

معاون فرماندار شهرستان دیر: رویکرد دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت مثبت بوده است
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان دیّرگفت: رویکرد مثبت دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت باعث ارتقای سطح سلامت جامعه و رضایتمندی مردم شده است.