معاونت.دانشجویی.فرهنگی

آیین جشن غدیر در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
آیین جشن غدیر با حضور کارکنان و مدیران در سالن اجتماعات شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

در جشنواره نشریات دانشجویی کشور: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب پنج رتبه شد
نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دهمین جشنواره سراسر رسانه و نشریات دانشجویی کشور موسوم به تیتر 10 موفق به کسب پنج رتبه شدند.

افسردگی اختلال خلقی شایعی است که تمامی گروه‌های سنی را در برمی‌گیرد
رییس اداره مشاوره و راهنمایی معاونت فرهنگی و دانشجویی گفت: افسردگی اختلال خلقی شایعی است که تمامی گروه‌های سنی را در برمی‌گیرد و از مشخصه‌های بسیار مهم آن لذت نبردن از فعالیت‌هایی که فرد قبلاً از انجام آن‌ها لذت می‌برده است.

برپایی ایستگاه سلامت دانشجویی در ساحل بوشهر
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت وعید مبعث باهدف پیشگیری از آسیب اجتماعی در پارک ساحلی شورا، ایستگاه سلامت و نقاشی برگزار کردند.

بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور در وزارت بهداشت کلید خورد/ حضور پرشور دانشجویان بوشهری در جشنواره
هشتمین جشنواره فرهنگی در تئاتر پردیس شهر تهران جمعه 25 فروردین با حضور پرشور دانشجویان از سراسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شروع به کارکرد.